ACADEMICCOURSES

Курсове Мениджмънт на предприемачеството в Великобритания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Мениджмънт на предприемачеството в Великобритания

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Програмите по мениджмънт в сфера на предприемачество често се фокусират върху такива теми като бизнес операции, управление на персонал и финансови принципи. Обикновено в такива програми се изучават такива дисциплини като маркетинг, статистика, бизнес право, написване на бизнес план, счетоводство и управление на човешки ресурси.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Курсове по Мениджмънт на предприемачеството в Великобритания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Мениджмънт на предприемачеството в Великобритания. Цялата информация тук!

1 резултата за Мениджмънт на предприемачеството, Великобритания Filter

Предприемач Lab Emerge

Entrepreneur Lab by CIEE
Курсове
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
6 седмици
Английски
Кампус

Създайте и развийте жизнеспособна бизнес идея, след това я вземете от концепцията до завършване на бизнес плана и готовия за инвеститор терена. Носете бизнес проблем, който ис ...

Научете повече