ACADEMICCOURSES

Курсове Науки за околната среда в Бразилия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Науки за околната среда в Бразилия

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Екология и науките за околната среда се отнасят към област на знания, която обхваща няколко научни дисциплини. Обикновено при следване в такива програми студентите обхващат физически науки, информационни науки и биологични науки, тъй като и трите имат отношение към изучаване на околната среда и към проблемите на околната среда.  

Бразилия, официално Федеративна република Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, така и в региона на Латинска Америка. Това е светът "е петата по големина страна, както от географската област и по население, с над 193 милиона души.

Курсове по Науки за околната среда в Бразилия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Науки за околната среда в Бразилия. Цялата информация тук!

1 резултата за Науки за околната среда, Бразилия Filter

Разбира се - История на околната среда и природата в Бразилия

UniEVANGÉLICA
Курсове
Март 2021
<
3 седмици
Английски
Кампус

В края на модула, студентите трябва да могат да: Разбиране на ролята на природата и обществото проблеми при оформянето на бразилската история. Са придобили основни познания за ...

Научете повече