ACADEMICCOURSES

Курсове Науки за околната среда в Франция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Науки за околната среда в Франция

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Програмите за изучаване на околната среда обхващат брой теми, които се фокусират върху изучаване на екология с оглед към възможни решения на свързани с околната среда проблеми и въпроси. Тук може да си изучават модели за миграция на животните, контрол на замърсяването, глобални климатични промени и алтернативни източници на енергия. Студените могат да избират часове по биология, екология, химия, геология и други.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Курсове по Науки за околната среда в Франция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Науки за околната среда в Франция. Цялата информация тук!

2 резултата за Науки за околната среда, Франция Filter

Хайде дъжд или блясък: Разбиране на времето за времето - Университет в Рединг

FutureLearn
Курсове
<
Задочно
<
3 седмици
Английски
Онлайн обучение

Разберете и проучете физическите процеси зад времето.

Научете повече

Справяне с предизвикателствата в околната среда за устойчиво бъдеще Курс - Университет в Йорк

FutureLearn
Курсове
<
Задочно
<
4 седмици
Английски
Онлайн обучение

Открийте как екологичните изследвания могат да информират как реагираме и решаваме основните глобални екологични проблеми днес. ...

Научете повече