Filter
Курсове
Италия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Недвижими имоти в Италия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Недвижими имоти в Италия

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Един образование в недвижими имоти могат да се подготвят учениците за различни кариери в областта на управлението и се занимават в имот. Програми ще варират, но някои от класовете, предлагани може да включва управление на свободните работни места, маркетинг, финансови инструменти, комуникация, оценки, търговски имоти и бизнес етика.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Курсове по Недвижими имоти в Италия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Недвижими имоти в Италия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Недвижими имоти, Италия

Други възможности в тази научна област:
European School of Economics

За да бъдат наистина еманципирани професионалисти в сектора на недвижимите имоти на луксозния свят, е необходимо да се предефинират крайъгълните камъни на тяхната роля. ... [+]

За да бъдат наистина еманципирани професионалисти в сектора на недвижимите имоти в луксозния свят, крайъгълните камъни на нечия роля трябва да бъдат предефинирани. По-специално, за да се работи успешно в света на лукса, е необходимо да се съсредоточи вниманието върху две различни макроматериали: професионалната и естетическата.

Изпълнителният курс по луксозни недвижими имоти на ESE има за цел да интегрира и двете измерения, като предложи набор от модули, които балансират елементите на системата. От една страна, от съществено значение е да се развие силна професионална сила, от друга страна е необходимо да се погледне по- отблизо на ключовите меки умения .... [-]

Италия Флоренция
Запитване на информация
Италиански
Редовно обучение
3 месеца
Кампус
Научете повече на английски