ACADEMICCOURSES

Курсове по Нефт и газ в Southborough. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Нефт и газ в Southborough

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Проучването на нефт и газ се занимава с това как ефективно да се извлече и използване на природните ресурси и изкопаеми горива. Това поле е добър избор за тези, които искат да научат повече за производството на енергия и може да доведе до удовлетворение кариера.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Нефт и газ в Southborough - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Нефт и газ в Southborough. Цялата информация тук!

1 резултата за Нефт и газ, Southborough Filter

Колеж за вътрешен одит на нефт, газ и нефтохимия

MISTI MIS Training Institute
Курсове
Септ. 2021
Английски

Петдневният курс е разработен специално за петролни, газови и нефтохимически компании и предоставя практически и ценни насоки за оперативен одит, основан на риска. ...

Научете повече