ACADEMICCOURSES

Курсове в Elverum. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Elverum тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Норвегия, официално Кралство Норвегия, е Scandinavian единна конституционна монархия, чиято територия се състои от западната част на Скандинавския полуостров, Ян Майен, арктическия архипелаг Свалбард и subantarctic Остров Буве. Висшето образование в Норвегия се предлага с гама от седем университета.

Курсове в Elverum - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Elverum. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Elverum!

Резултати Filter

Програма за добавяне във виртуална реалност и усъвършенствана реалност

Inland Norway University of Applied Sciences
Курсове
<
Редовно
Английски
Кампус

Програмата потапя студентите директно в професионален контекст чрез реални проекти. Проблемният подход за преподаване насърчава предприемаческото мислене и знания. Студентите ...

Научете повече

Образование за разнообразие и устойчив живот - скандинавски перспективи в глобален контекст

Inland Norway University of Applied Sciences
Курсове
<
Редовно
Английски
Кампус

Inland Norway University of Applied Sciences (Университетът INN) понастоящем е председател на ЮНЕСКО за насърчаване на образованието за устойчив живот. Като част от тези усили ...

Научете повече