Akademichnikursove.com

Курсове по Обучение на летци в Andorra la Vella. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Andorra la Vella

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Програмите за подготовка на летци са голямо предизвикателство за студенти, обаче те осигуряват подготовка на първокласни професионалисти. Авиационната индустрия продължава да расте, което означава, че има голямо търсене на професионални летци с високо ниво подготовка. Успешно завършилите програми за подготовка на летци придобиват лицензия и имат голям избор на професии.

Андора може да бъде идеалното място за обучение в чужбина. Намира се между Франция и Испания, съвместни образователни програми между страни също да съществуват. Каталунски, испански, португалски, френски и също правят това чудесно място за студенти филолози.

Този красив град е сърцето на висшето образование лагер в Андора предвид, че "е дом на единственото висше училище в страната. Известен като Университета на Андора, институтът предвижда първо градуса в различни курсове.

Курсове Обучение на летци в Andorra la Vella - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Andorra la Vella. Цялата информация тук!

1 резултата за Обучение на летци, Andorra la Vella Filter

Бързо проследяване на ATPL (18 месеца)

Andorra Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 18 месеца Запитване на информация Андора Andorra la Vella

Тази програма е разработена така, че да отговаря на изискванията за полетна екипировка с европейската авиокомпания и да работи като пилот на американски регистрирани самолети.