ACADEMICCOURSES

Курсове Обучение на летци в Андора. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Андора

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Първият и най-основен етап на обучението в програми за подготовка на летци е наземен инструктаж, където студентите се запознават с различни видове самолети. Тук също така се изучава техника на летене с многодвигателни самолети. След като студентите усвояват знания за логистика и основните принципи на летене, те могат да продължат обучението си на по-задълбочено ниво.

Андора може да бъде идеалното място за обучение в чужбина. Намира се между Франция и Испания, съвместни образователни програми между страни също да съществуват. Каталунски, испански, португалски, френски и също правят това чудесно място за студенти филолози.

Курсове по Обучение на летци в Андора - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Андора. Цялата информация тук!

1 резултата за Обучение на летци, Андора Filter

Бързо проследяване на ATPL (18 месеца)

Andorra Aviation Academy
Курсове
<
Редовно
<
18 месеца
Английски
Кампус

Тази програма е разработена така, че да отговаря на изискванията за полетна екипировка с европейската авиокомпания и да работи като пилот на американски регистрирани самолети. ...

Научете повече