Filter
Курсове
Белгия Flanders Steenokkerzeel Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Обучение на летци в Steenokkerzeel. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Steenokkerzeel

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Програмите за подготовка на летци предлагат интензивен курс на обучение, в течение на който студентите овладяват изкуство да управляват самолет. Целта на такива програми е да предложат на студентите възможност те да да придобият необходими знания и да усъвършенстват уменията си на летци.

Белгия е известен като сърцето на Европа и в център за мрежи за международно сътрудничество. Както чуждестранните студенти в Белгия ли е оградено от мултикултурна общност.

Курсове Обучение на летци в Steenokkerzeel - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Steenokkerzeel. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Обучение на летци, Steenokkerzeel

Степени
Място
Белгия
Flanders
Steenokkerzeel
Тип на обучение
Темпо на обучение
CAE

Програмите за ATPL (Integrated Airplane Pilot Transport Pilot License) на CAE приемат студенти с малко или никакво предишно полетно преживяване до ниво CPL с "замразено A ... [+]

Програмите за ATPL (Integrated Airplane Pilot Transport Pilot License) на CAE приемат студенти с малко или никакво предишно полетно преживяване до ниво CPL с "замразено ATPL" и многомикробна инструментална оценка (MEIR) за приблизително 18 месеца и са проектирани съвместно с водещи авиокомпании.

Дизайн на курса

Фаза 1: Обучение по теоретични знания

Научете всичко за теорията, свързана с ATPL, в 14 темиОбучение в клас и компютърно обучение (CBT)Приблизително 750 часа или 7-8 месецаМестоположение: Брюксел, Белгия... [-]
Белгия Steenokkerzeel
Август 2019
Английски
Редовно обучение
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски