Filter
Курсове
Белгия Flanders Steenokkerzeel Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Обучение на летец-пилот в Steenokkerzeel. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летец-пилот в Steenokkerzeel

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Програмите за подготовка на летци предлагат интензивен курс на обучение, в течение на който студентите овладяват изкуство да управляват самолет. Целта на такива програми е да предложат на студентите възможност те да да придобият необходими знания и да усъвършенстват уменията си на летци.

Белгия е известен като сърцето на Европа и в център за мрежи за международно сътрудничество. Както чуждестранните студенти в Белгия ли е оградено от мултикултурна общност.

Курсове Обучение на летец-пилот в Steenokkerzeel - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летец-пилот в Steenokkerzeel. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Обучение на летец-пилот, Steenokkerzeel

Степени
Място
Белгия
Flanders
Steenokkerzeel
Тип на обучение
Темпо на обучение
CAE

Програмите за ATPL (Integrated Airplane Pilot Transport Pilot License) на CAE приемат студенти с малко или никакво предишно полетно преживяване до ниво CPL с "замразено A ... [+]

Програмите за ATPL (Integrated Airplane Pilot Transport Pilot License) на CAE приемат студенти с малко или никакво предишно полетно преживяване до ниво CPL с "замразено ATPL" и многомикробна инструментална оценка (MEIR) за приблизително 18 месеца и са проектирани съвместно с водещи авиокомпании.

Дизайн на курса

Фаза 1: Обучение по теоретични знания

Научете всичко за теорията, свързана с ATPL, в 14 темиОбучение в клас и компютърно обучение (CBT)Приблизително 750 часа или 7-8 месецаМестоположение: Брюксел, Белгия... [-]
Белгия Steenokkerzeel
Август 2019
Редовно обучение
18 months
Кампус
Научете повече на английски