Filter
Курсове
Германия

Курсове Обучение на летци в Германия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Германия

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Етапът, който следва пилотното обучение, е придобиване на лицензия на летец. След завършване на наземен инструктаж успешните кандидати преминават към инструктаж за летци. Такива програми включват практически упражнения и процедури, които запознават студентите с науката за летене.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Курсове по Обучение на летци в Германия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Германия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Обучение на летци, Германия

Степени
Място
Германия
Тип на обучение
Темпо на обучение
European Flight Academy

European Flight Academy тренира пилотите на Lufthansa Group от утре. Нашата програма за обучение с многократна екипировка-пилот (MPL) ви подготвя да летите в пилотска каб ... [+]

относно

European Flight Academy обучава пилотите на Lufthansa Group. Нашата програма за обучение с многократна екипировка-пилот (MPL) ви подготвя да летите в пилотска кабина от двама души още от самото начало. След 24 месеца сте напуснали European Flight Academy и сте обучени за тип самолет. След приключване, притежателите на MPL ще имат право да използват всички авиокомпании на Lufthansa Group.

Смятате ли, че мечтата за летене е недостижима? Повечето хора не се провалят поради нашия процес на подбор, а заради увереността си в себе си. Затова забравете всичките си притеснения, оставете го да има значение и разберете дали имате какво е необходимо, за да станете пилот! Това е вашият контролен списък.... [-]

Германия Bremen
Октомври 2019
Английски
24 месеца
Кампус
Научете повече на английски
European Flight Academy

Станете пилот в рамките на Lufthansa Group! Търсим заедно с Lufthansa таланти, които искат да се измъкнат с нас! Изпълнявате ли изискванията на приложението и виждате ли ... [+]

относно

Станете пилот в рамките на Lufthansa Group! Търсим заедно с Lufthansa таланти, които искат да се измъкнат с нас! Изпълнявате ли изискванията на приложението и виждате ли се в пилотската кабина на пътнически самолет в бъдеще? Ще се радваме да получим молбата ви! Тук ще намерите всички важни факти от нашата програма за обучение на пилотни лицензи за въздушен транспорт.

Програма ATPL на European Flight Academy... [-]
Германия Bremen
Октомври 2019
Английски
22 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски