Filter
Курсове
Германия

Курсове Обучение на летец-пилот в Германия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летец-пилот в Германия

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Етапът, който следва пилотното обучение, е придобиване на лицензия на летец. След завършване на наземен инструктаж успешните кандидати преминават към инструктаж за летци. Такива програми включват практически упражнения и процедури, които запознават студентите с науката за летене.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Курсове по Обучение на летец-пилот в Германия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летец-пилот в Германия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Обучение на летец-пилот, Германия

Степени
Място
Германия
Тип на обучение
Темпо на обучение
European Flight Academy

European Flight Academy тренира пилотите на Lufthansa Group от утре. Нашата програма за обучение с многократна екипировка-пилот (MPL) ви подготвя да летите в пилотска каб ... [+]

относно

European Flight Academy обучава пилотите на Lufthansa Group. Нашата програма за обучение с многократна екипировка-пилот (MPL) ви подготвя да летите в пилотска кабина от двама души още от самото начало. След 24 месеца сте напуснали European Flight Academy и сте обучени за тип самолет. След приключване, притежателите на MPL ще имат право да използват всички авиокомпании на Lufthansa Group.

Смятате ли, че мечтата за летене е недостижима? Повечето хора не се провалят поради нашия процес на подбор, а заради увереността си в себе си. Затова забравете всичките си притеснения, оставете го да има значение и разберете дали имате какво е необходимо, за да станете пилот! Това е вашият контролен списък.... [-]

Германия Bremen
European Flight Academy

Станете пилот в рамките на Lufthansa Group! Търсим заедно с Lufthansa таланти, които искат да се измъкнат с нас! Изпълнявате ли изискванията на приложението и виждате ли ... [+]

относно

Станете пилот в рамките на Lufthansa Group! Търсим заедно с Lufthansa таланти, които искат да се измъкнат с нас! Изпълнявате ли изискванията на приложението и виждате ли се в пилотската кабина на пътнически самолет в бъдеще? Ще се радваме да получим молбата ви! Тук ще намерите всички важни факти от нашата програма за обучение на пилотни лицензи за въздушен транспорт.

Програма ATPL на European Flight Academy... [-]
Германия Bremen
Октомври 2019
22 - 24 months
Кампус
Научете повече на английски