Akademichnikursove.com

Курсове по Обучение на летци в Bremen. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Bremen

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

След успешно завършване на училище за летци студентите, които имат желание за станат професионални летци, придобиват добро разбиране на авиационната индустрия и здрави знания за стандартни процедури и организация на полетите, включително инструкции за взаимодействие между членовете на пилотажен екип, които са абсолютно необходими на всеки един летец. Освен това, студентите трябва да придобият допълнителни квалификации и да покажат добро владение с различни аспекти на авиационните дисциплини.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

С пристанище на река Везер в северозападната Германия, Bremen е промишлен и търговски град. Той е с население от над 500 000 жители. Той е дом на няколко университети и колежи.

Курсове Обучение на летци в Bremen - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Bremen. Цялата информация тук!

2 резултата за Обучение на летци, Bremen Filter

European Flight Academy програма за European Flight Academy MPL

European Flight Academy
Кампус 24 месеца Октомври 2019 Германия Bremen

European Flight Academy тренира пилотите на Lufthansa Group от утре. Нашата програма за обучение с многократна екипировка-пилот (MPL) ви подготвя да летите в пилотска кабина от двама души още от самото начало. След около 24 месеца напускате European Flight Academy на линия, обучена за тип самолет. След приключването, MPL ще има право да използва всички авиокомпании на Lufthansa Group.

Програма ATPL на European Flight Academy

European Flight Academy
Кампус 22 - 24 месеца Октомври 2019 Германия Bremen

Станете пилот в рамките на Lufthansa Group! Търсим заедно с Lufthansa таланти, които искат да се измъкнат с нас! Изпълнявате ли изискванията на приложението и виждате ли се в пилотската кабина на пътнически самолет в бъдеще? Ще се радваме да получим молбата ви!