Akademichnikursove.com

Курсове по Обучение на летец-пилот в Pireas. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летец-пилот в Pireas

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Програмите за подготовка на летци са голямо предизвикателство за студенти, обаче те осигуряват подготовка на първокласни професионалисти. Авиационната индустрия продължава да расте, което означава, че има голямо търсене на професионални летци с високо ниво подготовка. Успешно завършилите програми за подготовка на летци придобиват лицензия и имат голям избор на професии.

Гърция, официално Република Гърция, или Hellas като се обади от древни времена, е държава в Югоизточна Европа. Според преброяването през 2011 г., Гърция "и населението е около 11 млн. евро.

Piraeus Градът е голям порт, който се нарежда като най-големият пътнически пристанище на континента и третият по големина световен направи главен пристанище на страната. Тя има две основни висши учебни заведения, които предлага разнообразие от програми.

Курсове Обучение на летец-пилот в Pireas - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летец-пилот в Pireas. Цялата информация тук!

3 резултата за Обучение на летец-пилот, Pireas Filter

ICAO-EASA CPL / IR / Евродепутатът разбира преобразуване

Global Aviation
Кампус Редовно обучение 10 days Септември 2019 Гърция Pireas

Целта на курса е да се обучават на CPL ICAO / IR / притежател евродепутат до нивото на владеене на езика е необходимо да му се даде възможност да работят като втори пилот на многопилотен, мулти самолети с един двигател в търговския въздушен транспорт, в зависимост от EASA Part-FCL ,

ATPL модулен курс

Global Aviation
Кампус Редовно обучение 1 - 2 months Септември 2019 Гърция Pireas

0 - ATPL (A) Модулна е комбинация от курсове за обучение. Курсът започва с курса на Private Pilot License (ЗОП).

ATPL интегриран курс

Global Aviation
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 12 - 36 months Септември 2019 Гърция Pireas + още 1

0-ATPL (A) Интегриран е пълен курс за цел да научи обучаемия пилот от нула до ATPL замразени и да получат CPL / IR / евродепутат.