Akademichnikursove.com

Курсове Обучение на летци в Гърция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Гърция

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Етапът, който следва пилотното обучение, е придобиване на лицензия на летец. След завършване на наземен инструктаж успешните кандидати преминават към инструктаж за летци. Такива програми включват практически упражнения и процедури, които запознават студентите с науката за летене.

Гърция развита образователната им система с висше образование в горната част. Над 40% от всички гърци живеят в Атина и там е също така, когато най-добрите възможности да упражняват по-висока степен на образование е. Граничи с Албания, Македония, България и Турция, Гърция е туристическа перла с една част от света "и фантастични плажове.

Курсове по Обучение на летци в Гърция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Гърция. Цялата информация тук!

12 резултата за Обучение на летци, Гърция Filter

Лиценз за търговски пилоти з)

Superior Air
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 18 - 36 месеца Отворено кандидатстване Гърция Megara + още 1

Целта на модулния курс на лиценза за търговски пилотни лицензи (H) е да обучават пилотни свидетелства на PPL (H) или ICAO / JAA до степента, необходима за експлоатацията на еднопилотни едномоторни хеликоптери в търговския въздушен транспорт. Също така ще можете да получите EASA CPL (H).

Atpl интегрирани

Superior Air
Кампус Редовно обучение 16 - 16 месеца Отворено кандидатстване Гърция Megara

Нашата ATPL интегриран курс има за цел да предлагат обучение на високо ниво за студенти, които желаят да станат професионални пилоти само за една година. Няма предишен опит е необходимо да се започне този курс. Използването на състоянието на най-съвременно оборудване и въздухоплавателни средства, Superior Air ще се осигури обучение на най-високо равнище за насърчаване на вашия предстоящия авиацията кариера.

полетно време - час, разбира се сграда

Cretan Eagle Aviation
Кампус Редовно обучение 1 - 100 часове Септември 2019 Гърция Heraklion

Ние предлагаме Hour Сграда на C-172R (Diesel) въздухоплавателно средство. Можете да летят над красив Крит (най-южната част на Гърция) и останалата част от гръцките острови и континенталната част с възможност за избор на повече от 30 гръцки летища с различни метеорологични условия.

Рейтинг за нощно поле

Cretan Eagle Aviation
Кампус Редовно обучение 5 часове Септември 2019 Гърция Heraklion

Курсът за нощно присъствие включва Ground Ground, минимум 5 часа полетно обучение през нощта (минимум 3 часа и 5 докосване

Курс: Частен пилотен лиценз (PPL)

Cretan Eagle Aviation
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 45 - 100 часове Септември 2019 Гърция Heraklion + още 1

Включени са минимум 45 часа полетно обучение. Също така трябва да преминете 9 писмени изпити и тест за летателни умения в края на курса. Тя може да бъде завършена за минимум 3 месеца, при условие, че успеете да положите теоретичните изпити при първото изпитание, но може да бъде направено и по ваш собствен темп.

ICAO-EASA CPL / IR / Евродепутатът разбира преобразуване

Global Aviation
Кампус Редовно обучение 10 дни Септември 2019 Гърция Pireas

Целта на курса е да се обучават на CPL ICAO / IR / притежател евродепутат до нивото на владеене на езика е необходимо да му се даде възможност да работят като втори пилот на многопилотен, мулти самолети с един двигател в търговския въздушен транспорт, в зависимост от EASA Part-FCL ,

ATPL модулен курс

Global Aviation
Кампус Редовно обучение 1 - 2 месеца Септември 2019 Гърция Pireas

0 - ATPL (A) Модулна е комбинация от курсове за обучение. Курсът започва с курса на Private Pilot License (ЗОП).

ATPL интегриран курс

Global Aviation
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 12 - 36 месеца Септември 2019 Гърция Pireas + още 1

0-ATPL (A) Интегриран е пълен курс за цел да научи обучаемия пилот от нула до ATPL замразени и да получат CPL / IR / евродепутат.

ICAO да EASA преобразуване лиценз

Skies Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 2 - 3 седмици Септември 2019 Гърция Thessaloniki

CPL ICAO / ME / Course IR реализациите е предназначена за преобразуване на всеки ICAO професионален лиценз и оценки за професионален лиценз EASA.

интегрирани ATPL с многостранно сътрудничество екипаж (MCC)

Skies Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 12 - 14 месеца Септември 2019 Гърция Thessaloniki

Курсът на EASA Интегрирана ATPL е предназначена за ученици от нула, плаващи опит до замразена ATPL в приблизително 12 до 14 месеца, след като завърши тази програма ще имате право да работи като първи офицер с авиокомпания.

Курс на ICAO за преустройство на EASA

Olympus Aviation Academy
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Гърция Thessaloniki

Валидна ICAO CPL / IR / MEP

интегриран нула за ATPL

Olympus Aviation Academy
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 12 - 14 месеца Отворено кандидатстване Гърция Thessaloniki + още 1

Olympus Aviation Academy е разработил цялостна интегрирана програма за обучение на пилоти, за да донесе на студентите до владеене така че те да работят като втори пилоти на единични и / или многодвигателни самолети в търговския въздушен транспорт и да продължи кариерата си в авиацията.