Akademichnikursove.com

Курсове по Обучение на летци в Ülenurme. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Ülenurme

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Етапът, който следва пилотното обучение, е придобиване на лицензия на летец. След завършване на наземен инструктаж успешните кандидати преминават към инструктаж за летци. Такива програми включват практически упражнения и процедури, които запознават студентите с науката за летене.

Естония е демократична парламентарна република разделена на петнадесет страни, със столица и най-голям град е Талин. Естония има 12 публични и 8 частни университети. Най-старият университет в страната е в университета в Тарту, създадена през 1632.

Курсове Обучение на летци в Ülenurme - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Ülenurme. Цялата информация тук!

1 резултата за Обучение на летци, Ülenurme Filter

пилотажни

Estonian Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2019 Естония Ülenurme

След успешно теоретичните изпити знания и рейтингови полети пилотните-стажантите получават Commercial Pilot Licence / Instrument Rating (CPL (A) / IR).