ACADEMICCOURSES

Курсове Обучение на летци в Естония. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Естония

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Програмите за подготовка на летци предлагат интензивен курс на обучение, в течение на който студентите овладяват изкуство да управляват самолет. Целта на такива програми е да предложат на студентите възможност те да да придобият необходими знания и да усъвършенстват уменията си на летци.

Естония е демократична парламентарна република разделена на петнадесет страни, със столица и най-голям град е Талин. Естония има 12 публични и 8 частни университети. Най-старият университет в страната е в университета в Тарту, създадена през 1632.

Курсове по Обучение на летци в Естония - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в Естония. Цялата информация тук!

1 резултата за Обучение на летци, Естония Filter

пилотажни

Estonian Aviation Academy
Курсове
Авг. 2020
<
Редовно
<
4 години
Кампус

След успешно теоретичните изпити знания и рейтингови полети пилотните-стажантите получават Commercial Pilot Licence / Instrument Rating (CPL (A) / IR). ...

Научете повече