Filter
Курсове
Испания León Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Обучение на летци в León. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в León

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

След успешно завършване на училище за летци студентите, които имат желание за станат професионални летци, придобиват добро разбиране на авиационната индустрия и здрави знания за стандартни процедури и организация на полетите, включително инструкции за взаимодействие между членовете на пилотажен екип, които са абсолютно необходими на всеки един летец. Освен това, студентите трябва да придобият допълнителни квалификации и да покажат добро владение с различни аспекти на авиационните дисциплини.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Курсове Обучение на летци в León - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летци в León. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Обучение на летци, León

Степени
Място
Испания
León
Тип на обучение
Темпо на обучение
Flybyschool: Excellence in Flight Training

Airline Фокусирани обучение от 1-ви ден. ... [+]

Ключови характеристики: лиценз EASA Малките в размери Airline Фокусирани обучение от ден 1 Интегрирана Ground и летателно обучение Airline Fundamentals Training преподава от високо квалифицирани пилоти All обучение в Испания Разстроен обучение Recovery преподава в самолети и Jet Симулатори Компетентност Based MCC обучение, представено на FNTP II B737 Симулатори Структура на курса:

ATPL Ground School: Месеци 1-8... [-]

Испания León
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
12 месеца
Кампус
Научете повече на английски