Akademichnikursove.com

Курсове по Обучение на летец-пилот в Málaga. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летец-пилот в Málaga

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Програмите за подготовка на летци предлагат интензивен курс на обучение, в течение на който студентите овладяват изкуство да управляват самолет. Целта на такива програми е да предложат на студентите възможност те да да придобият необходими знания и да усъвършенстват уменията си на летци.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Курсове Обучение на летец-пилот в Málaga - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летец-пилот в Málaga. Цялата информация тук!

2 резултата за Обучение на летец-пилот, Málaga Filter

Курс: лиценз CPL (H) за пилот на търговски вертолети

World Aviation Helicopters Flight Academy
Кампус Редовно обучение 281 - 497 hours Отворено кандидатстване Испания Málaga Madrid + още 1

Този курс е предназначен за студентите да придобият необходимите умения и опит, за да работят като търговски пилот на вертолети, опериращи с еднодвигателни вертолети под VFR.

Курс: Лиценз за частен пилот PPL (H)

World Aviation Helicopters Flight Academy
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 157 hours Отворено кандидатстване Испания Málaga Madrid + още 2

Целта на нашия пилотен лиценз PPL (H) е да обучи студента да летят безопасно и ефективно по правилата за визуални полети, както за развлекателни цели, така и като част от обучението по пилотна работа. Този курс включва всичко, което новият пилот трябва да стане частен пилот за хеликоптери.