Akademichnikursove.com

Курсове по Обучение на летец-пилот в Madrid. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летец-пилот в Madrid

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Програмите за подготовка на летци предлагат интензивен курс на обучение, в течение на който студентите овладяват изкуство да управляват самолет. Целта на такива програми е да предложат на студентите възможност те да да придобият необходими знания и да усъвършенстват уменията си на летци.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Курсове Обучение на летец-пилот в Madrid - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Обучение на летец-пилот в Madrid. Цялата информация тук!

4 резултата за Обучение на летец-пилот, Madrid Filter

Интегрирана пилотна програма ATPL за обучение - Мадрид

CAE
Кампус Редовно обучение 18 weeks Август 2019 Испания Madrid Великобритания Oxford Съединени Американски Щати Phoenix + още 4

Нашата интегрирана програма ATPL - Мадрид ви позволява да тренирате в 3 от нашите глобални местоположения, със Земно училище в Мадрид, Испания и полетно обучение във Феникс, САЩ и Оксфорд, Великобритания.

Course: Airline Pilot 260 Hours

Flyschool
Кампус Редовно обучение 18 - 24 months Септември 2019 Испания Madrid

Курс: лиценз CPL (H) за пилот на търговски вертолети

World Aviation Helicopters Flight Academy
Кампус Редовно обучение 281 - 497 hours Отворено кандидатстване Испания Málaga Madrid + още 1

Този курс е предназначен за студентите да придобият необходимите умения и опит, за да работят като търговски пилот на вертолети, опериращи с еднодвигателни вертолети под VFR.

Курс: Лиценз за частен пилот PPL (H)

World Aviation Helicopters Flight Academy
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 157 hours Отворено кандидатстване Испания Málaga Madrid + още 2

Целта на нашия пилотен лиценз PPL (H) е да обучи студента да летят безопасно и ефективно по правилата за визуални полети, както за развлекателни цели, така и като част от обучението по пилотна работа. Този курс включва всичко, което новият пилот трябва да стане частен пилот за хеликоптери.