Akademichnikursove.com

Online Обучение на летци курсове в Литва.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Обучение на летци

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Етапът, който следва пилотното обучение, е придобиване на лицензия на летец. След завършване на наземен инструктаж успешните кандидати преминават към инструктаж за летци. Такива програми включват практически упражнения и процедури, които запознават студентите с науката за летене.

Литва, официално Република Литва е държава в Северна Европа, най-голямата от трите балтийски държави. Той е разположен на югоизточния бряг на Балтийско море, на изток от Швеция и Дания. Повече от 90% от литовците говорят поне един чужд език, а половината от населението говори на два чужди езика, най-вече руски и английски език.

Задочно обучение курсовете Обучение на летци и краткосрочни курсове в Литва. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Обучение на летци, Литва Filter

курсове за обучение за квалификация за тип

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 30 - 45 дни Септември 2020 Литва Вилнюс + още 1

Одобрена Литовски АТО "Pilotu Mokykla" е създала програми за обучение квалификационен клас за тип за всички от видовете западни самолети на най-популярните, използвани в гражданската авиация EASA.