close

Филтри

Преглед на резултатите

Курсове Петролно инженерство - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Петролно инженерство

Способността да се събере масло от подземни резервоари промени света. Почти всеки аспект на живота е била ударена от напредъка в транспорта, медицината и селскостопанска техника станало възможно благодарение на нови… Научете повече

Способността да се събере масло от подземни резервоари промени света. Почти всеки аспект на живота е била ударена от напредъка в транспорта, медицината и селскостопанска техника станало възможно благодарение на нови горива, пластмаси и химикали. Тези, които са участвали в курс в петролен инженеринг често разбират предизвикателствата пред петролната промишленост и важната роля, която тя играе в съвременното общество.

Какво е разбира се в петролен инженерство? Той е един клас често се предлагат за инженери, бизнесмени студенти и науки за земята специалности. Тези курсове могат да се фокусират върху методите за идентифициране на резервоари на масло, пробиване, добре завършени, методите за транспортиране на нефт и рафиниране техники. Студентите могат да получат интердисциплинарен преглед, който включва геологията, химията и механиката на флуидите, необходими за прибиране на реколтата и да използвате масло. Много от тези курсове да обхване и въпроси, свързани с икономиката и социалните аспекти на петролната индустрия.

Студентите могат да продължат да развиват своите аналитични способности разсъждение чрез повишаване на техните умения с математиката и природните науки. Изучаването на текущия пазар за петрол и петролни продукти може да засилва бизнес умения, и студенти могат да разработят благодарност за етично, безопасно и отговорно стопанисване на политически най-летливи природен ресурс в света.

Цената на един нефтен инженерна дисциплина, което може да варира в зависимост от институцията избора на студента да присъстват. Желаещите трябва да се свържете с признанията служби на техните колежи и университети за по-конкретна информация относно таксите, обучение и материални изисквания.

След завършване на един от тези класове, завършващи обикновено са готови да работят в енергийния отрасъл. Мнозина намират работа нефтени платформи и рафинерии, докато някои се включи в транспортирането на петролни продукти.Тези, които имат технически умения може да има възможности за работа с други инженери за подобряване на техниките за събиране на. Бизнес професионалисти могат да се използват за анализ на пазарите, а други продължават да си намери работа като одитори безопасност, експерти по обезвреждане на отпадъци и специалисти по връзки с обществеността.

Важно е да се помисли за най-много опции е възможно, преди да вземе решение за конкретен курс на обучение. Удобството на дистанционното обучение е чудесно за международни студенти и тези с натоварените работни графици. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Wessex Institute of Technology
Саутхемптън, Великобритания

Повечето държави, разполагащи с подземни петролни ресурси, са постановили, че тези ресурси принадлежат на нацията. Петролните и газовите компании могат да предоставят необходи ... +

Повечето държави, разполагащи с подземни петролни ресурси, са постановили, че тези ресурси принадлежат на нацията. Петролните и газовите компании могат да предоставят необходимите възможности за ефективно и безопасно извличане на нефт. Получената стойност трябва да бъде споделена между приемащата държава и компаниите, лицензирани да извършват операции. -
Курсове
Английски
Авг. 2021
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук