ACADEMICCOURSES

Online Подготовка за езикови изпити курсове в Швейцария.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Подготовка за езикови изпити

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Дистанционно обучение курсовете Подготовка за езикови изпити и краткосрочни курсове в Швейцария. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Подготовка за езикови изпити, Швейцария, Дистанционно обучение Filter

Сертификат за квалификация за обучение и наставничество

Alfred Nobel Open Business School
Курсове
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;5 месеца
Английски
Онлайн обучение

ANOBS предлага сертификат за квалификация за коучинг и наставничество

Научете повече