Akademichnikursove.com

Online Подготовка на летци на транспортна авиация (ATPL) курсове в Гърция.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Подготовка на летци на транспортна авиация (ATPL)

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

За търговските пилоти, които имат поне 1500 полетни часа и могат да преминат теоретичните тестове, може да представлява интерес и използването на лиценз за пилотиране на въздушен транспорт (ATPL). ATPL е най-важният лиценз за цивилни пилоти, позволяващ им да бъдат пилоти в командването на самолети над 5700 кг.

Гърция, официално Република Гърция, или Hellas като се обади от древни времена, е държава в Югоизточна Европа. Според преброяването през 2011 г., Гърция "и населението е около 11 млн. евро.

Задочно обучение курсовете Подготовка на летци на транспортна авиация (ATPL) и краткосрочни курсове в Гърция. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Подготовка на летци на транспортна авиация (ATPL), Гърция Filter

ATPL интегриран курс

Global Aviation
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 12 - 36 месеца Септември 2020 Гърция Pireas + още 1

0-ATPL (A) Интегриран е пълен курс за цел да научи обучаемия пилот от нула до ATPL замразени и да получат CPL / IR / евродепутат.