ACADEMICCOURSES

Online Подготовка на частни летци курсове в Швеция.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Подготовка на частни летци

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Задочно обучение курсовете Подготовка на частни летци и краткосрочни курсове в Швеция. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Подготовка на частни летци, Швеция Filter

Лиценз за частен пилот

Northern Air Training
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
6 месеца
Английски
Кампус

С лиценз за частен пилот можете да управлявате хеликоптер за лични цели с приятели и семейство. За много пилотни студенти, ЗОП е началото на една комерсиална кариера. Обучение ...

Научете повече