Akademichnikursove.com

Online Инструктор на летци курсове в Холандия.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Инструктор на летци

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

За да бъде разрешено да експлоатира самолети, обучаеми пилоти се обучават областта на аеронавтиката, заедно със стандартите и правилата за безопасност. Инструкторите са отговорни за преподаване на това знание, за да се обучават в двете класна стая и обучение практикум.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Задочно обучение курсовете Инструктор на летци и краткосрочни курсове в Холандия. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Инструктор на летци, Холандия Filter

летателен инструктор курс (FI)

Martinair Flight Academy
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 6 - 12 месеца Септември 2020 Холандия Лелистад + още 1

Обучението за летателен инструктор (полетен инструктор = FI), както и обучението за инструмент летене инструктор (прибори Инструктор = IRI и Multi Engine Инструктор = MEI) са специализирани обучения.