ACADEMICCOURSES

Курсове Предприемачество в Бразилия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Предприемачество в Бразилия

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Предприемачеството подразбира способността и желанието на човек да развива собствен бизнес, въпреки всички рискове, с цел за спечели изгода. Програмите по предприемачество е отличен вариант за тези, които търсят начин да започнат собствен бизнес и да научат за развиване и управляване на предприятие.

Бразилия, официално Федеративна република Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, така и в региона на Латинска Америка. Това е светът "е петата по големина страна, както от географската област и по население, с над 193 милиона души.

Курсове по Предприемачество в Бразилия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Предприемачество в Бразилия. Цялата информация тук!

1 резултата за Предприемачество, Бразилия Filter

център на предприемачеството и интернационализацията

Ibmec
Курсове
Portuguese (Brazil)
Кампус

Предприемачество и интернационализация Centre е набор от клетки и проекти, които дават на студентите Ibmec среда, за да упражняват своите умения и способности, с свобода и авт ...

Научете повече