ACADEMICCOURSES

Online Продажби курсове в Мексико.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Продажби

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Магистърска степен от продажбите ще ви научи на най-добрите техники за продажба на нови и стари. Тези техники ще подобри продажбите си способности и ще ви позволи да се търгува по-ефективно. С това разбира се, можете да работите в международно признати компании.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Задочно обучение курсовете Продажби и краткосрочни курсове в Мексико. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Продажби, Мексико Filter

StorySelling семинар в Visual мислене: Свържете се с аудиторията

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Мексико, Монтерей + 34 Още
Курсове
Юли 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
40 часове
испански
Campus

Нанесете модел на стратегически комуникации, които ще ви позволи да постигнете целите си във всеки разговор и / или продажба на проекти, представяне на резултатите, продажба н ...

Научете повече