Filter
Курсове
Саудитска Арабия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Продажби в Саудитска Арабия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Продажби в Саудитска Арабия

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Магистърска степен от продажбите ще ви научи на най-добрите техники за продажба на нови и стари. Тези техники ще подобри продажбите си способности и ще ви позволи да се търгува по-ефективно. С това разбира се, можете да работите в международно признати компании.

Саудитска Арабия, официално известен като Кралство Саудитска Арабия, е най-голямата арабска държава в Западна Азия по суша, а на вторият по големина в арабския свят. Саудитска Арабия се сервира от авиокомпанията национален Saudi Arabian Airlines, често наричан от арабски името му Saudia.

Курсове по Продажби в Саудитска Арабия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Продажби в Саудитска Арабия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Продажби, Саудитска Арабия

Степени
Място
Саудитска Арабия
Тип на обучение
Темпо на обучение
GBN Training Centre

За да успеят и процъфтяват на силно конкурентен пазар, компаниите трябва да разработят маркетингови планове, които да ги приравнят с клиентите си и да ги различават от ко ... [+]

ПРОГРАМА ЗА ПРОДАЖБИ И МАРКЕТИНГ

За да успеят и процъфтяват на силно конкурентен пазар, компаниите трябва да разработят маркетингови планове, които да ги приравнят с клиентите си и да ги различават от конкурентите си. По-лесно е от всякога да достигате до целеви клиенти, но много търговци нямат възможност да създават убедителни марки и иновативни практики със смислени резултати. За да реализират обещанието за печалба, маркетинговите лидери трябва да заявят своя дял в конкурентен пазар, пълен с марки, да следят своите бизнес цели и да донесат значителни ползи за своите потребители.... [-]

Саудитска Арабия Ал Хобар
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
24 дни
Кампус
Научете повече на английски