ACADEMICCOURSES

Online Продажби курсове в Южноафриканска Република.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Продажби

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Магистърска степен от продажбите ще ви научи на най-добрите техники за продажба на нови и стари. Тези техники ще подобри продажбите си способности и ще ви позволи да се търгува по-ефективно. С това разбира се, можете да работите в международно признати компании.

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Задочно обучение курсовете Продажби и краткосрочни курсове в Южноафриканска Република. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

2 резултата за Продажби, Южноафриканска Република Filter

Курс по маркетинг - Short програма в продажбите и управлението на маркетинга

Damelin Part Time
Южноафриканска Република, Йоханесбург + 3 Още
Курсове
Февруари 2020
<
Задочно обучение
<
50 часове
Campus

При успешно завършване на програмата, учащите ще получи Damelin Кратко Сертификат програма в продажбите и управлението на маркетинга. ...

Научете повече

Курс на едро и дребно - Storekeeping и контрол Stock

Damelin Part Time
Южноафриканска Република, Йоханесбург + 3 Още
Курсове
Февруари 2020
<
Задочно обучение
<
64 часове
Campus

При успешно завършване на програмата, учащият ще получи Damelin Short програма в Storekeeping и Сертификат Stock Control. ...

Научете повече