14 Курс Програми в Продажби 2024

Курс Програми в Продажби 2024Filter
    • Spain Online, Испания

    Редовно обучение

    9 Месеца

    Смесен, Дистанционно обучение

    Испански

    Курсът за онлайн бизнес управление, създаден в рамките на нашето предложение за обучение на превъзходни програми, е насочен към професионалисти, които желаят да придобият необходимите бизнес умения, за да могат успешно да се справят с предизвикателствата, поставени в момента от управлението на бизнеса в дадена организация.

    • Porto, Португалия

    Задочно обучение

    56 часа

    На територията на колежа

    Португалски

    Този курс съчетава теоретична рамка с доминиращ практически компонент за централната тема на невронауката, приложена към потреблението, като по този начин позволява на всеки студент да идентифицира потенциала на поведенчески анализ, психофизиологични и електрофизиологични данни, приложени към контекста на потребление или взаимодействие с индивиди на потребление . Курсът идва с динамичен и иновативен двигател, който да бъде интегриран в съществуващите практики в компаниите и в комбинация с по-традиционни пазарни проучвания, съдържанието на курса ще бъде допълващо и ще мотивира структурни промени в компаниите и партньорите. Той има за цел да покаже на участниците значението на прилагането на неврологията в контекста на бизнес стратегия, създаване на продукти, ценова стратегия, дистрибуция и комуникация. С този курс обучаемите ще променят своето състояние на ума по отношение на стратегическите интервенции, които да се прилагат в компаниите, ще разберат значението на идентифицирането и реагирането на стимули и след това ще адаптират и създават продукти, кампании, цени, уебсайтове или опаковки, способни да включват вашите клиенти.

    • Santa Barbara, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    На територията на колежа

    Английски език

    Наградата за компетентност за умения в областта на продажбите и маркетинга предлага лични и професионални, прехвърляеми и дипломни програми по финанси. Студентите, които се интересуват от сектора на финансовите услуги, трябва да обмислят курса на обучение, описан за финансовия сертификат. Допълнителни курсове по управление на лични пари и инвестиции в недвижими имоти предлагат възможности за личностно развитие. Тези програми са разработени в консултация с водещи местни професионалисти. Търговски и инвестиционни банки, спестявания и заеми, кредитни съюзи, спестовни и финансови компании търсят кандидати с тези умения.

    • 's Hertogenbosch, Холандия
    • Breda, Холандия

    На територията на колежа

    Английски език

    • Online

    Редовно обучение, Задочно обучение

    1 час

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Научете за туристическата индустрия, търговията на дребно, агенциите за търговия на едро и ваканционните пакети с този безплатен онлайн курс.

    • Johannesburg, Южноафриканска Република

    Задочно обучение

    На територията на колежа

    При успешно завършване на програмата, учащите ще получи Damelin Кратко Сертификат програма в продажбите и управлението на маркетинга.

    • Online

    Редовно обучение, Задочно обучение

    1 час

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Безплатен курс по управление на търговията на дребно относно мърчандайзинг, продажби и комуникация с клиенти.

    • Jeddah, Саудитска Арабия

    Английски език, Испански, Авестийски, Френски

    Под нажежения икономически бърз растеж, в който живеем в момента, нашата любима страна е изправена пред много предизвикателства. Едната от тях е развиването на капацитета на работната сила да отговори на нуждите на саудитския пазар. Това предизвикателство може да бъде отговорено само когато завършилите колежа са добре оборудвани с необходимите академични и практически умения.

    • Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства

    Английски език, Авестийски

    IBTIKAR (арабски за иновации) действа като платформа за насочване на иновационния дух в нашия бизнес и извън него, за да генерира идеи, които намират нови начини за правене на бизнес.

    • Bellingham, Съединени Американски Щати

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Нашият високо оценен курс по продажбени операции съчетава онлайн обучение с ежеседмични групови сесии на живо. Овладейте критични стратегии и концепции, докато печелите 14 значки на Salesforce Trailhead. Основи на продажбените операции Ще научите основите на това как функционира дадена търговска организация и как стратегическата функция на продажбените операции извежда екипите по продажбите на следващото ниво. Ще разгледаме силата на разбирането на данните и нейната критична роля в успешното управление на ефективността на продажбите и продажбите, прогнозиране, стимулиране на продажбите и управление на територии и годишно планиране. Практически опит в Salesforce Ще настроите и приложите концепции от курса в жива среда за разработчици на Salesforce, включително изграждане на табла за управление на продажбите, отчети и изучаване на ключовите елементи на всяка автоматизация на CRM. Стратегия за продажби Ще надхвърлите ежедневните задачи и ще видите голямата картина на това как Sales Operations поддържа бизнес. Основан на стратегии, които максимизират ефективността на продажбите, ще се потопите в ключови елементи като дизайн на компенсации, определяне на квоти и планиране на територия и ще разработите стратегическа рамка около ефективното изпълнение на продажбите. Планиране на кариерата Ще разделим ролите в Организацията за продажби и ще обсъдим потенциалните пътища за напредък в дисциплината. Резултати Ще се отдалечите с признати в бранша пълномощия и Стратегическо ръководство за продажби, което показва вашите знания и умения за търговските операции. ПОКАЖЕТЕ ВАШИТЕ КРЕДИТЕНТИ Успешното завършване на програмата ви носи ценен сертификат за завършени операции от университета в Западен Вашингтон в допълнение към 14 значки на Salesforce Trailhead.

  • Задочно обучение

    12 седмици

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Научете умения, които ще ви позволят да проектирате и прилагате стратегии за подобряване на клиентския опит и успеха на клиентите.

    • Aalborg, Дания

    Английски език

    Ние предлагаме курсове по продажби в съвременните продажби и търговия - независимо дали сте нов в индустрията на продажбите или имате няколко години опит като продавач. Нашите курсове се фокусират както върху личните продажби, контактите с клиенти, дигиталната търговия и т.н. и следователно са очевидни и за вас, които отговаряте за маркетинга на компанията. Станете по-добър продавач и създайте повече продажби

    • London, Великобритания

    Редовно обучение

    2 часа

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Курсът започва с основните правила за хората по продажбите. Тя обхваща студени разговори, как да се справя с вратарите и ще ви преведе през типична среща лице в лице. След това се обсъжда как можете да продавате, като подчертава резултатите, които перспективите могат да очакват, ако купуват, и как най-добре да играят на емоциите си. След това приключва, като обхваща преговори и как да ги избегне и включва някои методи за приключване на продажба.

    • Montrouge, Франция
    • Paris, Франция

    Редовно обучение

    6 дни

    На територията на колежа

    Френски

    В края на това обучение, участниците ще могат индивидуално да подкрепят служителите лице в лице и на разстояние с положително поведение, за да насърчат купуването и да насърчат трансфера в действие; адаптиране на неговия стил на наблюдение към профилите на наблюдавания и в съответствие с основните стъпки на индивидуалната поддръжка; да подготвя, провежда и провежда обучение на закрито или дистанционно като лидер за подкрепа чрез създаване на групова динамика; да разработи обучение: напредък от образователната цел към образователната среда; управление на група в обучението, като се вземат предвид различни профили и поведение.