Filter
Курсове
Южноафриканска Република Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Промишленост в Южноафриканска Република. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Промишленост в Южноафриканска Република

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Производство се отнася до акта на създаване на продукт от суровини, отговарящи на спецификациите на даден клиент или клиент. Производство обикновено изисква производство в голям мащаб, включващ напреднали индустриални технологии, машини, труд и средства.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Курсове по Промишленост в Южноафриканска Република - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Промишленост в Южноафриканска Република. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Промишленост, Южноафриканска Република

Степени
Място
Южноафриканска Република
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Damelin Part Time

При успешно завършване на програмата, учащият ще получи Damelin Short програма в сертификата за производство. ... [+]

Курс по производство и преработка - Short програма в производство Сертифициране При успешно завършване на програмата, учащият ще получи Damelin Short програма в сертификата за производство. Изисквания Обучаемите трябва да притежават познания, разбиране и прилагане на английски език и математика в 11 клас или негов еквивалент. Продължителност на курса Продължителността на програмата е 64 часа, а обучението е лице-в-лице. Всеки кампус Damelin има различен график обучение. Програмите се предлагат по време на седмицата, вечер, или в събота. Моля, обърнете се към вашия кампуса. Курс Intro Компетентният учащият ще бъде в състояние да регулира и поддържа процеса на производството чрез наблюдение и регулиране на процеса на спецификациите.Обучаваният ще бъде в състояние да изпълнява довършителни дейности, тестове за качество, безопасна работа и да се обсъдят инциденти и проблеми, свързани с този процес, материали или продукти.... [-]

Южноафриканска Република Йоханесбург
Февруари 2020
Задочно обучение
64 часове
Кампус
Научете повече на английски