ACADEMICCOURSES

Курсове Промишленост в Южноафриканска Република. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Промишленост в Южноафриканска Република

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Производство се отнася до акта на създаване на продукт от суровини, отговарящи на спецификациите на даден клиент или клиент. Производство обикновено изисква производство в голям мащаб, включващ напреднали индустриални технологии, машини, труд и средства.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Курсове по Промишленост в Южноафриканска Република - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Промишленост в Южноафриканска Република. Цялата информация тук!

1 резултата за Промишленост, Южноафриканска Република Filter

Курс по производство и преработка - Short програма в производство

Damelin Part Time
Курсове
Февр. 2021
<
Задочно
<
64 часове
Кампус

При успешно завършване на програмата, учащият ще получи Damelin Short програма в сертификата за производство. ...

Научете повече