Akademichnikursove.com

Курсове Промишленост - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Промишленост

Курсовете обикновено са част от програми, които се фокусират върху една конкретна тема и могат да продължат кариерата си или да запълнят пропуск в образованието, така че студентите да могат да получат степен. Често се състои от поредица от уроци, като курсът може да отнеме няколко месеца до няколко години, за да завърши.

Какви са курсовете в производството? Студентите, които се интересуват от иновации, дизайн на продукти, обработка или фабрично производство, могат да изберат да преминат курс по производство. Има различни области на производство, така че фокусът на курсовете ще варира в зависимост от програмата. Темите могат да включват инженерна технология, разработване на продукти, механична обработка, електромеханична технология, програмиране на CAM системи, производство на заварки и управление на производството. Примерите за класове включват техническа математика, свойства на материалите, геометрично оразмеряване, промишлена безопасност, четене на чертежи на машинни занятия, изготвяне на компютри и машинни процеси.

Някои от уменията, които студентите развиват, като се занимават с производствен курс, включват математически, дизайнерски и компютърни програми, които са необходими в много професионални производствени кариери. Студентите, които вземат курс по управление, получават умения за комуникация и делегиране, които могат да им помогнат професионално и лично.

Тъй като продължителността на производствения курс може да варира в зависимост от субекта, това често влияе върху общите разходи, свързани с приемането на тази програма. Курсовете се предлагат в образователни институции по целия свят, така че студентите трябва да проучат редица училища, преди да вземат решение. Онлайн класовете могат да намалят и изискванията за обучение.

В областта на производството има разнообразие от кариери. В зависимост от образователния контекст на студентите, предприемането на производствен курс може да доведе до длъжности като инженер техник, ръководител на производството, продуктов мениджър, машинист, биомедицински инженер, програмист за компютърно число управление, CAM изпълнител, заварчик, инженер по материали, и техника за техническо обслужване.

Тази онлайн база данни съдържа производствени програми, разположени на местно, международно и онлайн. Започнете сега и потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

6 резултата за Промишленост Filter

Междинни техники за производство на бижута

British Academy of Jewellery
Кампус Редовно обучение 1 седмица Запитване на информация Великобритания Лондон

По време на този междинен курс по производство на бижута, вие ще бъдете запознати с редица бижута техники и умения. Вие ще получите разбиране за широк спектър от производствени процеси, достъпни за бижутери и ще имате възможност да произвеждате сребърен пръстен от началото до края.

Бижутерия Техники за начинаещи за начинаещи

British Academy of Jewellery
Кампус 1 седмица Запитване на информация Великобритания Лондон

По време на този курс в настройка, ще бъдете запознати с редица техники и умения за определяне на камък. Вие ще получите разбиране на широк набор от настройки процеси и стилове, достъпни за бижутери и имат възможност да произвеждат чифт на определени обеци от начало до край.

Технологии за производство на бижута за начинаещи

British Academy of Jewellery
Кампус Редовно обучение 1 седмица Запитване на информация Великобритания Лондон

По време на този курс за начинаещи в производството на бижута, вие ще бъдете запознати с редица бижута техники и умения. Ще получите разбиране за широк спектър от производствени процеси, достъпни за бижутери и ще имате възможността да произвеждате сребърен висулка от началото до края.

производствени технологии

College of du Page
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Глен Елин

Опцията степен технологията на производство осигурява на ученика с широк опит в областта на обработка, изготвянето и флуидни системи, за да ги подготви за по-ниски длъжности като оператори на машини, персонал по поддръжката на машината и контрол на качеството на персонала. Опцията степен производственият Engineering Technology подготвя студентите за влизането на ниво инженеринг техник позиции в производството.

Fdsc инженеринг (проектиране и производство)

Somerset College
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Таунтън

С твърд акцент върху развитието на практически умения в проектирането и производството, този курс ви предоставя идеалната възможност да получите практически в избраната сфера. Ще използваме широка гама от инструменти, техники, оборудване и софтуер в добавка към лабораторно оборудване. Нещо повече, вие ще се развие професионалните способности, които подобряват си за наемане на работа след дипломирането.

Разбира се, в производство и преработка - кратка програма в производство

Damelin Part Time
Кампус Задочно обучение 64 часове Февруари 2020 Южноафриканска Република Йоханесбург

При успешно завършване на програмата, учащият ще получи Damelin Short програма в сертификата за производство.