Akademichnikursove.com

Курсове Професионална безопасност и здраве в Швеция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Професионална безопасност и здраве в Швеция

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

За настоящите професионалисти в областта на безопасността или за студенти, които се интересуват от кариера в областта на безопасността и здравето, може да бъде от интерес проучването на безопасността и здравето при работа. Тази област на обучение може да се съсредоточи върху преподаването на превенция на кризи и оказване на първа помощ.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Курсове по Професионална безопасност и здраве в Швеция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Професионална безопасност и здраве в Швеция. Цялата информация тук!

2 резултата за Професионална безопасност и здраве, Швеция Filter

за здравословен цифров работа разбира среда

NIVA Education
Кампус Задочно обучение 3 дни Швеция Стокхолм

цифров работната среда подаръците предизвикателства по отношение на информацията и комуникацията преливник, гъвкав / безгранична работа, бедни използваемост на ИТ системи, технологични главоболия и проблеми компетентност. Това са стресови фактори, които допринасят за психично и физическо натоварване, както и до загуба на производителност.

работи разбира предотвратяване увреждането (2 години)

NIVA Education
Кампус Редовно обучение 5 дни Швеция Alsike

Нетрудоспособност се случва, когато един работник не е в състояние да възобнови или да останат на работа заради здравословен проблем. Загубата на производителността в резултат от лошо здраве служител или нетрудоспособност налага големи индивидуални, социални, и икономически тежести и е основна грижа за работниците, техните семейства, работодатели, политици, застрахователи, и доставчиците на служба по трудова медицина.