Akademichnikursove.com

Курсове Професионална безопасност и здраве - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Професионална безопасност и здраве

Докато някои предлагани курсове са краткосрочни или еднократни, други поставят студенти на кариера, за да получат асоциирана, бакалавърска или магистърска степен. Много от наличните курсове могат да помогнат на студентите да намерят кариера в публичния и частния сектор.

Какво представлява курсът по безопасност и здраве при работа? Безопасността на работното място е основният фокус на участниците в курсовете по тази тема. Тази област на обучение е широка и обхваща множество теми. Учениците ще научат за основните практики за безопасност, промишлена хигиена, опасни материали, компенсация на работниците, управление на стреса, регулации за качеството на въздуха и водата и стратегии за осигуряване на благосъстояние на работното място. Студентите могат също така да получат сертификация по ОКА и други сертификати.

Дори ако един студент избере път извън тази област на обучение, придобитите знания в тези курсове могат да бъдат приложени в повечето области на живота. Учениците се учат да отбележат потенциални рискови поведения или ситуации и опит, за да им помогнат да ги отстранят. Те също така научават умения в лидерството и документацията, които са безценни активи.

Докато някои студенти може да се интересуват от еднократен курс за сертифициране, повечето студенти в тази област ще се нуждаят от поне две години образование. Свързаните с тях разходи ще варират в зависимост от желаното ниво на училище и ниво на обучение.

Учениците, които приемат курсове по безопасност и здраве при работа често имат много възможности пред тях по отношение на кариерата. Независимо дали в офис или индустриална среда, безопасността на работното място е важен аспект на всяка организация, бизнес или публичен субект - като училища, държавни имоти и др. Много студенти могат да намерят кариера като техник или мениджър по безопасност и здраве при работа. Други биха могли да съсредоточат своите таланти в определена област, като например специалист по опазване на околната среда или индустриална хигиена.

Сертификацията или степента в областта на безопасните и здравословни условия на труд могат да бъдат получени от колежи по целия свят, онлайн и локално. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

10 резултата за Професионална безопасност и здраве Filter

Разбира превенция нетрудоспособност (част 1 - онлайн)

NIVA Education
Онлайн обучение Задочно обучение Финландия Финландия онлайн

Нетрудоспособност се случва, когато един работник не е в състояние да възобнови или да останат на работа заради здравословен проблем. Лошото здраве служител или нетрудоспособност, води до загуба на производителност и налага големи индивидуални, социални, и икономически тежести. Също така е основна грижа за работниците, техните семейства, работодатели, политици, застрахователи, и доставчиците на служба по трудова медицина.

за здравословен цифров работа разбира среда

NIVA Education
Кампус Задочно обучение 3 дни Швеция Стокхолм

цифров работната среда подаръците предизвикателства по отношение на информацията и комуникацията преливник, гъвкав / безгранична работа, бедни използваемост на ИТ системи, технологични главоболия и проблеми компетентност. Това са стресови фактори, които допринасят за психично и физическо натоварване, както и до загуба на производителност.

работни места за насърчаване на благосъстоянието курс

NIVA Education
Кампус Редовно обучение 3 дни Финландия Хелзинки

Една добра вътрешна среда оказва значително влияние върху здравето на хората, благополучие и изпълнение на работата. Дизайнът на работни места, трябва да се вземат предвид дейностите и задачите, които трябва да бъдат извършени в офиса.

работи разбира предотвратяване увреждането (2 години)

NIVA Education
Кампус Редовно обучение 5 дни Швеция Alsike

Нетрудоспособност се случва, когато един работник не е в състояние да възобнови или да останат на работа заради здравословен проблем. Загубата на производителността в резултат от лошо здраве служител или нетрудоспособност налага големи индивидуални, социални, и икономически тежести и е основна грижа за работниците, техните семейства, работодатели, политици, застрахователи, и доставчиците на служба по трудова медицина.

управление на химични експозиции на работното място, разбира се

NIVA Education
Кампус Редовно обучение 3 дни Финландия Хелзинки

REACH и БЗР законодателства са насочени към една и съща цел: безопасност, здраве и благополучие на работник на работа с химически вещества по време на работа. Терминология и общата език, използван в тези законодателни рамки се различават един от друг. В едно средно европейско работното място на служителите, обработващи въпроси достигнал или CAD въпроси могат да бъдат различни. Регистранта и потребител надолу по веригата може да има трудности в комуникацията.

Nebosh международната общ сертификат

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн отказвам се от

Пригответе се да поеме официалната проверка, за да се превърне призната в световен мащаб като професионален здравето и безопасността в международни практики с тази International General Certificate от Националната изпитна комисия по професионална безопасност и здраве (NEBOSH).

Nebosh международен технически сертификат в нефт и газ експлоатационната безопасност

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн отказвам се от

Постигане на Международния технически сертификат NEBOSH в нефт и газ Оперативна безопасност уверено да работят в една индустрия, която е известно, че се нуждаят най-добрите насоки за здраве и безопасност.

акредитирана IOSH - управление на безопасно курс с изпит

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн отказвам се от

Снабдете сертифициране и знания, за да се създаде по-безопасна работна среда за членовете на екипа в съответствие с насоките, определени от Института за професионално здраве и безопасност с тази IOSH Управляващите Безопасно квалификация.

акредитирана IOSH - работи безопасно курс с изпит

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн отказвам се от

Станете акредитиран от ръководен орган, здраве и безопасност на Европа, Институтът по професионална безопасност и здраве (IOSH) чрез проучване на основите на здравето и безопасността на работното място.

управление на стреса

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Кампус Задочно обучение 3 дни Септември 2020 Румъния Букурещ

A 3-дневен модул дава възможност на мениджърите да се предотврати и по-добре се справят стрес и напрежение в рамките на организацията.