Akademichnikursove.com

Курсове по Публична администрация в England. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Публична администрация в England

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове Публична администрация в England - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Публична администрация в England. Цялата информация тук!

3 резултата за Публична администрация, England Filter

Разширена стратегия за обществения сектор

London Business Training & Consulting
Кампус 2 седмици Септември 2019 Великобритания London

След завършването на този курс ще можете да разберете причините, поради които обществените и нестопанските организации (колаборации и общности) трябва да приемат стратегическото планиране и управление като начини за подобряване на тяхното представяне.

Стратегическо управление на публичния сектор

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 8 дни Декември 2019 Великобритания London

След завършване на този курс ще можете да разберете: политика и различни политики към публичния сектор и неговото управление; публичните финанси, как се прави фискалната политика, какви публични средства се изразходват и откъде идват и т.н.

Въведение в управлението на публичния сектор

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 3 дни Декември 2019 Великобритания London

След завършване на този курс по публична администрация вие ще можете да разберете: политика и различни политики към публичния сектор и неговото управление; публичните финанси, как се прави фискалната политика, какви публични средства се изразходват и откъде идват и т.н.