Akademichnikursove.com

Курсове по Публична администрация в London. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Публична администрация в London

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Курсове Публична администрация в London - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Публична администрация в London. Цялата информация тук!

3 резултата за Публична администрация, London Filter

Разширена стратегия за обществения сектор

London Business Training & Consulting
Кампус 2 седмици Септември 2019 Великобритания London

След завършването на този курс ще можете да разберете причините, поради които обществените и нестопанските организации (колаборации и общности) трябва да приемат стратегическото планиране и управление като начини за подобряване на тяхното представяне.

Стратегическо управление на публичния сектор

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 8 дни Август 2019 Великобритания London

След завършване на този курс ще можете да разберете: политика и различни политики към публичния сектор и неговото управление; публичните финанси, как се прави фискалната политика, какви публични средства се изразходват и откъде идват и т.н.

Въведение в управлението на публичния сектор

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 3 дни Август 2019 Великобритания London

След завършване на този курс по публична администрация вие ще можете да разберете: политика и различни политики към публичния сектор и неговото управление; публичните финанси, как се прави фискалната политика, какви публични средства се изразходват и откъде идват и т.н.