Akademichnikursove.com

Курсове Публична администрация в Великобритания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Публична администрация в Великобритания

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Курсове по Публична администрация в Великобритания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Публична администрация в Великобритания. Цялата информация тук!

3 резултата за Публична администрация, Великобритания Filter

Разширена стратегия за обществения сектор

London Business Training & Consulting
Кампус 2 седмици Септември 2019 Великобритания London

След завършването на този курс ще можете да разберете причините, поради които обществените и нестопанските организации (колаборации и общности) трябва да приемат стратегическото планиране и управление като начини за подобряване на тяхното представяне.

Стратегическо управление на публичния сектор

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 8 дни Август 2019 Великобритания London

След завършване на този курс ще можете да разберете: политика и различни политики към публичния сектор и неговото управление; публичните финанси, как се прави фискалната политика, какви публични средства се изразходват и откъде идват и т.н.

Въведение в управлението на публичния сектор

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 3 дни Август 2019 Великобритания London

След завършване на този курс по публична администрация вие ще можете да разберете: политика и различни политики към публичния сектор и неговото управление; публичните финанси, как се прави фискалната политика, какви публични средства се изразходват и откъде идват и т.н.