Filter
Курсове
Дания Copenhagen Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Развитие на човешките ресурси в Copenhagen. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Развитие на човешките ресурси в Copenhagen

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Целта на развитието на човешките ресурси е да се създаде работна сила с високо качество, което позволява както на отделните служители и организации, за да постигнат целите си. Тази дисциплина може да включва области като кариера служител развитие, обучение и тренировки.

Въпреки малкия си население, Дания се нарежда като един от световните "е най-иновативните благодарение страни до силен акцент върху научните изследвания и висококачествено образование. Вие също така ще се учи на безопасно, приятелски и основана на иновации среда.

Разположен на източния бряг на Zealand, се простира през част от Amager Копенхаген е град. Това е столицата на Дания, с население от над 1 млн. жители. Тя има множество частни и държавни университети.

Курсове Развитие на човешките ресурси в Copenhagen - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Развитие на човешките ресурси в Copenhagen. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Развитие на човешките ресурси, Copenhagen

Степени
Място
Дания
Copenhagen
Тип на обучение
Темпо на обучение
NIVA Education

Курсът ще се състои от комбинация от лекции и дискусии за ролята на постно, работната среда и устойчиви производствени процеси в практическото постно изпълнение или изсле ... [+]

Курсът ще се състои от комбинация от лекции и дискусии за ролята на постно, работната среда и устойчиви производствени процеси в практическото постно изпълнение или изследователски проекти на участника. Basic постно литература ще бъдат разпределени на участниците преди курса. Участниците също ще бъдат помолени да подготвят кратко представяне на техния изследователски проект или постно дейностите по изпълнението.... [-]

Дания Copenhagen
Английски
Редовно обучение
4 дни
Кампус
Научете повече на английски