Filter
Курсове
Финландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Развитие на човешките ресурси в Финландия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Развитие на човешките ресурси в Финландия

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Курсове и програми в развитието на човешките ресурси са насочени към осигуряване на студентите с необходимите знания и умения в областта на подобряване на организационната и служител опит. Теми могат да включват управление на изпълнението, планиране на приемствеността и развитието на организацията.

Finland, официално Република Финландия, е скандинавска държава, разположена в феноскандинавската района на Северна Европа.

Курсове по Развитие на човешките ресурси в Финландия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Развитие на човешките ресурси в Финландия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Развитие на човешките ресурси, Финландия

Степени
Място
Финландия
Тип на обучение
Темпо на обучение
NIVA Education

Това, разбира се, ще се обсъдят специфичните рискове за работа в среда на Арктика. Участниците ще се запознаят с решенията за намаляване на рисковете в различни професии. ... [+]

Това, разбира се, ще се обсъдят специфичните рискове за работа в среда на Арктика. Участниците ще се запознаят с решенията за намаляване на рисковете в различни професии.

Цели на курса

За да се осигури на участниците с познаване на специфичните рискове от работата в околната среда на Арктика и решенията за намаляване на рисковете в различни професии.

Целева група

ЗБУТ и HR персонал в арктическите фирми... [-]

Финландия Helsinki
Английски
Редовно обучение
3 дни
Кампус
Научете повече на английски