Filter
Курсове
Бразилия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Самоусъвършенстване в Бразилия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Самоусъвършенстване в Бразилия

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Бразилия, официално Федеративна република Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, така и в региона на Латинска Америка. Това е светът "е петата по големина страна, както от географската област и по население, с над 193 милиона души.

Курсове по Самоусъвършенстване в Бразилия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Самоусъвършенстване в Бразилия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Самоусъвършенстване, Бразилия

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Курсът "Съвместни творчески процеси" се стреми да освободи обществеността от предварително установени концепции във връзка с творчеството, като представи възможности за м ... [+]

Защо?

Да се ​​развият уменията на учениците през 21-ви век чрез проектната практика, като решаване на проблеми, критично мислене, творчество, сътрудничество, между другото.

За кого?

За предприемачи, новатори, художници и студенти от различни дисциплини, курсът е предназначен за всички, които искат да живеят живот с по-голяма творческа свобода.

Как е?

Курсът "Съвместни творчески процеси" се стреми да освободи обществеността от предварително установени концепции във връзка с творчеството, като представи възможности за мислене, като същевременно насърчава разделянето на основните творчески бариери, използвайки разнообразни инструменти в практически семинар.... [-]

Бразилия Rio de Janeiro
Октомври 2019
португалски,Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
3 месеца
Кампус
Научете повече на английски