ACADEMICCOURSES

Online Селскостопански науки курсове в Великобритания.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Селскостопански науки

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Студентите, които имат интерес да работят в сфера на селското стопанство, имат вариант да следват в програми по селскостопански науки. Съществува голямо разнообразие от специализации, включително градинарството, управление на природните ресурси и управление на земеделски системи.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Дистанционно обучение курсовете Селскостопански науки и краткосрочни курсове в Великобритания. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Селскостопански науки, Великобритания, Дистанционно обучение Filter

Модулен курс за устойчива аквакултура

University of St Andrews
Курсове
27 Ян. 2020
<
Редовно обучение
<
9 седмици
Английски
Онлайн обучение

Модулният курс по Устойчива аквакултура позволява на студентите да изучават отделни модули от редица модули за задочно обучение, е-обучение, следдипломно ниво, които имат за ц ...

Научете повече