close

Филтри

Преглед на резултатите

Курсове Сливания и придобивания - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Сливания и придобивания

Индивидуалните курсове на обучение могат да помогнат на завършилите висши училища или на притежателите на GED да придобият допълнителни знания. Тези класове могат да се фокусират усилено върху изучаването на едно умен… Научете повече

Индивидуалните курсове на обучение могат да помогнат на завършилите висши училища или на притежателите на GED да придобият допълнителни знания. Тези класове могат да се фокусират усилено върху изучаването на едно умение или задълбочаването на разбирането в дадена област. Те могат да продължат няколко седмици, няколко месеца или дори няколко години.

Какви са курсовете по сливания и придобивания? Те предлагат основно, средно и разширено обучение за това как компаниите купуват други фирми или съчетават силни страни с друг бизнес, за да увеличат възвръщаемостта на акционерите, да влязат или да разширят присъствието си на пазарите и да предложат повече стойност на своите клиенти. Те могат също така да проучат сложността на преструктурирането, като определяне на стойността на дадено дружество, разбиране на потенциалните правни и данъчни последици, анализ на риска, стратегическо планиране и насърчаване на положителна фирмена култура в среда след сливането.

Както при всяка програма, курсовете за сливания и придобивания предлагат свои собствени ползи за учащите, които обикновено придобиват общо разбиране за факторите, влияещи върху културата на работното място. Участниците в курса получават също така знания за сложната регулаторна среда, влияеща върху сливането, както и как тези сливания и придобивания могат да засегнат по-големия пазар.

Трудно е да се изчислят общите разходи за всеки курс на обучение, като се има предвид, че таксите за обучение и други такси могат да се различават значително между институциите и могат да варират в различните страни. Проучете всички разходи, свързани с записването, материалите и обучението с всяко отделно училище.

Професионалисти, специализирани в тази област, влизат в потенциално доходоносна професия. Специалистите в областта на развитието на бизнеса и независимите консултанти често се оказват ключови играчи, заедно с директори на корпоративни стратегии, финансови анализатори, данъчни специалисти и юридически съветници с опит в областта на сливанията и придобиванията. Въпреки че много от тези роли са на средно ниво на кариера или на ръководни длъжности, някои от завършилите могат да открият възможности за начално ниво, които им дават опит в екип за сливания и придобивания.

За много професионалисти, дистанционното обучение е идеалният метод, чрез който да се печели образование, което да отговаря на графика. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
University of Chicago Booth School of Business
Chicago, Съединени Американски Щати +3 Още

Тази уникална интердисциплинарна магистърска програма дава ръководители на аналитичната рамка и инструменти, необходими за успешно изпълнение сливания, придобивания и корпорат ... +

Тази уникална интердисциплинарна магистърска програма дава ръководители на аналитичната рамка и инструменти, необходими за успешно изпълнение сливания, придобивания и корпоративно преструктуриране. -
Курсове
Задочно
5 дни
Септ. 2020
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук