ACADEMICCOURSES

Курсове Сливания и придобивания в Великобритания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Сливания и придобивания в Великобритания

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове по Сливания и придобивания в Великобритания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Сливания и придобивания в Великобритания. Цялата информация тук!

1 резултата за Сливания и придобивания, Великобритания Filter

Сливания и придобивания

University of Chicago Booth School of Business
Курсове
Септ. 2020
<
Задочно
<
5 дни
Кампус

Тази уникална интердисциплинарна магистърска програма дава ръководители на аналитичната рамка и инструменти, необходими за успешно изпълнение сливания, придобивания и корпорат ...

Научете повече