ACADEMICCOURSES

Курсове Сливания и придобивания в Съединени Американски Щати. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Сливания и придобивания в Съединени Американски Щати

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове по Сливания и придобивания в Съединени Американски Щати - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Сливания и придобивания в Съединени Американски Щати. Цялата информация тук!

1 резултата за Сливания и придобивания, Съединени Американски Щати Filter

Сливания и придобивания

University of Chicago Booth School of Business
Курсове
Септ. 2020
<
Задочно
<
5 дни
Кампус

Тази уникална интердисциплинарна магистърска програма дава ръководители на аналитичната рамка и инструменти, необходими за успешно изпълнение сливания, придобивания и корпорат ...

Научете повече