Курсове по Спортен бизнес в Мадрид. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Спортен бизнес в Мадрид

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образо… Научете повече

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Проучването на спортен бизнес дава възможност на учениците да научат повече за бизнес теория в областта на спорта и спортните състезания. Това е отличен избор за тези, които се надяват да работят в рамките на света на атлетиката в редица различни роли.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Курсове Спортен бизнес в Мадрид - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Спортен бизнес в Мадрид. Цялата информация тук!

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
European School of Economics
London, Великобритания +4 Още

Програмата ESE Professional в спортен мениджмънт осигурява на учениците обширен поглед върху различните спортни зони и уменията, необходими за успех в тази област на управлени ... +

Програмата ESE Professional в спортен мениджмънт осигурява на учениците обширен поглед върху различните спортни зони и уменията, необходими за успех в тази област на управление, от контролирането на стадиона, опаковани от фен, до контролиране на производството на спортни сувенири и управление на един играч. -
Курсове
Редовно обучение
Задочно обучение
3 месеца
Английски
Кампус
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here