ACADEMICCOURSES

Курсове Спортни науки в Испания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Спортни науки в Испания

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Класовете за спортни изяви обикновено са интердисциплинарното изследване на историята и културните аспекти на спорта. Курсовата работа може да включва часове по история, социология, психология, финанси, журналистика, афро-американски изследвания и изследвания на жените.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Курсове по Спортни науки в Испания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Спортни науки в Испания. Цялата информация тук!

2 резултата за Спортни науки, Испания Filter

Курсове по испански в гранада с дейности на открито в Сиера Невада

Escuela Montalban Granada
Курсове
<
Редовно обучение
Английски
испански
Кампус

Обичаме природата. Затова можем да ви отведем, за да разгледате нашите природни паркове или Национален парк Сиера Невада. Независимо дали ви харесва конна езда, скално катерен ...

Научете повече

голф програма

The American College in Spain
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Майкъл Кембъл е основен шампион и живот член на Европейския Tour. На 7-годишна възраст, той започва да играе голф на игрището на Patea в Нова Зеландия, През 1988 г. Кембъл пре ...

Научете повече