ACADEMICCOURSES

Курсове Спортно треньорство в Китай. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Спортно треньорство в Китай

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Областите на спортните тренировки са посветени на обучението на спортисти по време на тренировки и инструкции по време на състезания. Хората, които преследват кариерни тренировки, трябва да са добре информирани за спорта си и да могат да насочват ефективно своите членове.

Китай се стреми да насърчава развитието на първокласни университети. Китай "и икономика е вече на света " е вторият по големина и продължава да расте. Живеещи в нейната култура и разбиране на развитието си ще даде тласък на кариерата си.

Курсове по Спортно треньорство в Китай - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Спортно треньорство в Китай. Цялата информация тук!

1 резултата за Спортно треньорство, Китай Filter

Тенис треньор стаж

Wanderlust Exchange China
Курсове
<
Редовно обучение
<
2&nbsp;-&nbsp;3 месеца
Английски
Кампус

Този проект ви дава възможност да се забавлявате, като помагате на китайските деца да научат тенис, докато се запознаете с един от най-успешните и модерни градове в Китай - Ша ...

Научете повече