ACADEMICCOURSES

Курсове Спорт на открито в Малта. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Спорт на открито в Малта

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Външните спортни занимания могат да включват разнообразие от спортове, обхващащи всичко от скално катерене и туризъм до голф. Курсовете по открит спорт могат да включват управленски и лидерски умения, полезни за тези, които търсят работа в открито отдих.

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

Курсове по Спорт на открито в Малта - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Спорт на открито в Малта. Цялата информация тук!

1 резултата за Спорт на открито, Малта Filter

Английски и други курсове

Gateway School Of English
Курсове
Септ. 2020
Английски
Кампус

Програмите "Английски плюс" са идеални както за тийнейджъри, така и за възрастни, които искат да съчетаят изучаване на английски с развлекателна или културна дейност ...

Научете повече