ACADEMICCOURSES

Курсове по Спорт в Мадрид. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Спорт в Мадрид

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Курсовете и програмите по спорт включват изучаване на спортен бизнес, спортна физиотерапия и спортни изследвания, чрез което студентите се подготвят да тренират, управляват или поддържат една спортна организация. Студентите, които избират да се специализират върху физическа терапия и фитнес, могат да работят в училища или в рекреационни институции.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Курсове Спорт в Мадрид - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Спорт в Мадрид. Цялата информация тук!

2 резултата за Спорт, Мадрид Filter

Кратък курс по спортен мениджмънт

European School of Economics
Курсове
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 месеца
Английски
Кампус

Програмата ESE Professional в спортен мениджмънт осигурява на учениците обширен поглед върху различните спортни зони и уменията, необходими за успех в тази област на управлени ...

Научете повече

Programma спортни тренировки

La Salle International Graduate School IGS
Курсове
Септ. 2020
<
Задочно обучение
<
5 месеца
Кампус

The Sports Coaching идва в отговор на все по-спешна необходимостта за баланс между технологичните и конкурентни в спорта ...

Научете повече