Akademichnikursove.com

Online Стайлинг курсове в Великобритания.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Стайлинг

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Styling е важна част от модната индустрия, но не и нещо, което идва естествено на много модни дизайнери. A стайлинг разбира учи необходимите умения, за да се създаде една история чрез набор и работи с фотографи да се изработи фотографско изображение.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Задочно обучение курсовете Стайлинг и краткосрочни курсове в Великобритания. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

2 резултата за Стайлинг, Великобритания Filter

начинаещи рязане и финал - жени коса

Kensington and Chelsea College
Кампус Задочно обучение 8 седмици Запитване на информация Великобритания London

Начинаещи рязане и Finish - Женско косата: Някога исках да се научат как да си отреже косата? Този кратък курс е много практически и ще ви научи на основните умения, необходими за намаляване и стил дами коса. Това разбира се прави отлично допълнение към тези, които учат Въведение в Фризьорски на ниво 1

Разбира се в моден стилист и консултант на изображението

International Career Institute
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

Една успешна кариера в модата се завидя от мнозина. В крайна сметка, там вероятно са много малко професии, които могат да си съперничат с блясъка на моден гуру. В света на модата определено е един от най-гледаното и много хора винаги са загрижени за това, което други хора носят, знаменитост или не.